Bloggen öppnar upp

Från och med idag den 29 juni så har vi äntligen tagit itu med att starta upp bloggen på riktigt. Det kommer bli en sida enbart om sms lån och vilka långivare som finns på nätet just nu och detta kommer inkludera sidor som jämför sms lån och då ibland även andra lån även om avsikten är enbart att låta sidan vara till för sms lån och inget annat.

Vid enskilda tillfällen kan det självklart öppnas upp för andra krediter om vi tycker att de är bättre och fungerar på ungefär samma sätt som sms lån.

 

Termen Sms lån är rätt missvisande idag då det egentligen inte längre handlar om att skicka ett sms utan idag sköts allt på nätet även om möjligheten till att skicka iväg ett sms fortfarande finns och fungerar på exakt samma sätt som det brukade men idag så sköts ca 90% av alla låneansökningar genom deras hemsidor istället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *